100% geweldig, hadden de beste tijd om op hun boerderij te verblijven en met hun gezin te dineren!
hier hartelijk welkom geheten, Marc wil alles doen om t je naar de zin te maken. wat een gastheer. hij is dol op dieren, pauwen, kippen, katten, hond, paard enz. toilet, douche, binnenruimte voor heerlijk (!!!!!) ontbijt, patio, groene tuin met palmbomen en hangmatten. zwembadwater zag er een beetje....uit. We waren hier graag.
lees meerwat een prachtige locatie de beheerders zijn super gastvrij we voelde ons hier meteen thuis kregen heerlijk sinaasappels van de eigenaresse het is een klein paradijsje hier we komen hier zeker weer terug