3,46van 5
  • mei 2023

Prima plek als je een simpele CP zoekt. Momenteel hebben ze geen wcs en douches. Veel vaste bewoners. Wij zijn verder gereden.

• januari 2023

camping op uitstekende locatie. Receptie open tot 21.00 uur, vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is een groot gebied om te parkeren. De badkamers zijn groot en talrijk, de douche superheet. We zijn 2 volwassenen met een busje en we betaalden € 12, een superprijs voor de aangeboden diensten.

• november 2022

Prima prijs /kwaliteit verhouding. € 9,00 per nacht, maar bij langer verblijf korting. Plekken zijn niet heel ruim en je staat hutje mutje. Douchegelegenheid verouderd, maar voor 9,00 Incl stroom kun je ook niet veel verwachten. Goede plek om Albufeira te bezoeken.

Bekijk alle 138 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,46van 5
  • mei 2023