De eigenaar heeft niet alleen weinig respect voor zijn huurders maar hij vecht ook met hen: resultaten, hij verloor (gebroken been en zwarte ogen) en de GNR (politie) ging daarheen. ONROEREND.
honden in het zwembad, geen onderhoudswerkzaamheden, water in een klein straaltje soms (we bidden om een douche te nemen) het zijn de huurders die het zwembad onderhouden, de maaier doorgeven en water geven. De eigenaar, altijd glimlachend en klaar om u te helpen als u niets nodig heeft, heeft altijd geld nodig en wordt graag vooruitbetaald.
lees meerAls kamperen is zoals stoppen op zulke sombere plaatsen, zal ik deze vakantiemodus morgen verlaten!
Rua dos Bombeiros Voluntários 1
8365-023, Alcantarilha, Portugal37° 8' 2" N