4,66van 5
  • april 2023

unieke plek. We waren hier met 35 graden, maar genoeg schaduwplekken en een heerlijke zwoele bries. tot laat in de avond buiten gezeten en genoten van de schitterende sterrenhemel! We hadden deze plek mede gekozen vanwege het zwembad, maar dat viel tegen. daarom geen 5 sterren. WiFi is goed.

• maart 2023

Helena heeft een meer dan prachtige locatie. Alle voorzieningen aanwezig, soms gewoon even vragen. Pizza’s zijn heerlijk, ook de braai (BBQ) was heerlijk. De honden van Helena zijn schatjes, onze hond had een geweldige tijd. Wat een uitzicht. Vele wandelingen en fietstochten mogelijk.

Matthijs-Schaap

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 32 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,66van 5
  • april 2023

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Campervan Park Shamwari Hilltop Retreat