4,36van 5
  • september 2023

Wat een leuke camperplek heerlijk rustig, lekker sanitair. De kalkoenen waren heel grappig, elke ochtend even een praatje mee gemaakt. Mooie mountainbike tochten kunnen maken, langs de sinaasappel- citroen-mango- en avocado bomen. Dank je wel Luisa en Horacio

• augustus 2023

Wij voelden ons super welkom. Leuke alternatieve camping, met liefde gemaakt en ingericht. Voorzieningen verder ook top, goede douche, wc, WiFi etc 😊🫶🏼. zeker een aanrader!

• juni 2023

eenvoudig en rustige plek … alternatief . Sanitair top geregeld

Bekijk alle 54 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,36van 5
  • september 2023