Rancho Belchior

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

RenZ

mrt 2025

Een mens kan twisten over kwalificaties. Voor ons was Rancho Belchior gewoon precies wat we zochten en vonden. Klein en alles wat nodig was aanwezig. Schoon, rustig, beetje apart en heel erg vriendelijk. 14 euro voor de nacht is een prima prijs Louisa en Horacio complimenten voor alles. Tot de volgende keer, die gaat vast en zeker komen. Zwanette en Reinoud Roukema

BHAdria

jan 2025

Inderdaad een bijzonder plekje. Beetje flower power stijl. Alles is er. Mooie plaatsen. Geen winkels in de buurt. Prijsindicatie op Campercontact klopt niet. Dat is geen €10 maar €14 per dag zonder elektriciteit. Bij langer verblijf wordt de dagprijs goedkoper. vanaf 5e dag € 12 vanaf 16e dag € 10 Elektriciteit is 4,50 per dag. Cash betaling rekening mee houden. Pinnen kan niet en Paypal werkt niet ivm (meestal) slecht internet.

Joop&Diny

jan 2025

Wij zijn hier 14 dagen geweest.Wat een pracht locatie om te zijn.Kerst oud & nieuwjaarsdag fantastische dagen gehad .Dank je wel Louise en Rancho.

8365, Algoz, Portugal

37° 11' 44" N 8° 19' 21" W

37.19555 -8.32247

landelijk gelegen - zeer rustige plek - uitstekende wandelroutes in de buurt - prijsstaffeling bij langer verblijf - checkout 12.00 uur