Een negatieve reactie op deze site is niet nodig. een heerlijk rustige plek om te staan. gewoon eigenlijk meer familie. We komen zeker en graag terug hierheen. Anthea and Gerard thankyou so much for having us. 🥳
Wat n vreselijke plek om te verblijven. Een afgesloten terrein met een hoge schutting er omheen, vol bouwsels en opslag van auto's, caravans en campers langs een enorm drukke weg, waar het niet echt fijn fietsen of wandelen is. Een opgesloten gevoel. Zeer onvriendelijke dame die behoorlijk uit kan vallen als iets niet volgens haar regels gaat. Alles draait om geld. Ik plaats niet snel een negatieve review maar dit keer echt verdient helaas.
lees meerVijf sterren voor de zeer gastvrije en aimabele eigenaren. Rustige plek. Hergebruik (in het kader van duurzaamheid) staat hoog in het vaandel. Drie sterren voor het wat verouderde sanitair.
N125 436a
8100-294, Loulé, Portugal37° 6' 45" N
8° 6' 23" W
-8.1063
vilamoura.rustic@gmail.com
+351918721948
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons