3,07van 5
  • februari 2023

wij verbleven hier 2 nachten om het carnaval mee te maken. veel rond slingerende vuilnis. zijn eigenlijk 2 zandvlakte waarop kris kras wordt geparkeerd. wel mooi dichtbij het centrum.

• februari 2023

17/02 heel goed vertoeven om het gezellige levendig stadje te bezoeken. nette toiletten in het park. overdag parking drukte,s'nachts zeer rustig. 19/02 3 dagen carnaval, wij zijn niet gebleven.

• november 2022

Openbare parkeerplaats, zand, aan de rand van het sportpark. Bij de ingang van het park zijn schone toiletten overdag beschikbaar. Oude centrum binnen 10 minuten lopen. Rustig.

Bekijk alle 14 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
3,07van 5

• november 2022

• 8100, Loulé, Portugal

37° 8' 33" N

8° 1' 11" W

-8.01975

Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons

Parking bij zwembad