Tipi Algarve

Geclaimd door eigenaar

Camperplaatsen

Locatie host

Welkom op onze sfeervolle camperplaats, hoger gelegen en ver weg van verkeersgeluiden. 'S avonds is het goed toeven in onze gezellige bar. Speel een potje biljart of plof neer bij de haard met een drankje. Heb je een hond? Die kan hier vrij rondrennen en spelen met onze eigen honden. Kortom, een plek waar je je meteen thuis voelt. Wij zien je graag komen genieten. Richard & Nanette

Lees verder

• Stroom

• Douche

• WiFi

M

MiDeni

2 weken geleden

super toffe & fijne plek, in een mooi ‘ Valleitje’ hartelijke en gastvrij ontvangst! Ondanks mijn angst met ‘ vreemde’ honden heb hier weer een stukje vertrouwen gekregen in die beestjes 😅. sanitair, prima in orde, idem afwasplek. kom graag een keer terug🌻🍀

HansEnNel

2 weken geleden

2 dagen gestaan bij Richard en Nanette. Hartelijke ontvangst en een welkom gevoel. Richard is no nonsense en altijd in voor een praatje. Het is een rustige camperplaats met een onverharde weg daar naartoe. Bij normaal weer goed te doen. Sanitair is perfect. Warme en fijne douches. Bedankt voor het gezellige verblijf.

H

HansGerda

jan 2026

ik ga geen sterren aangeven. De ontvangst was warm en hartelijk, het sanitair wordt goed schoongehouden. Ik denk dat als je hier met meer camperaars bent, hier kunnen 8 campers staan, en als de zon zijn best doet, het waarschijnlijk erg aangenaam is. Maar we waren met slechts 1 camper stel uit Zwitserland, en die vertrokken in de middag. En het regende regelmatig. Het is hier, door de ligging vanaf de drukke kust wel rustig.

Monte Joao Afonso

8500, Portimão, Portugal

37° 12' 43" N 8° 32' 58" W

37.21191 -8.54945

Locatie host

Lees verder

Camperplaatsen op camping bij villa - navigeer via de coördinaten of zie de website - loungegedeelte - bar - centrum Portimao 11km