de plek is goed alle voorzieningen in orde vriendelijke beheerder' alleen jammer dat ook hier veel langslapers staan 2 maanden en langer dat is meen ik niet de bedoeling van camperlive .
Wij stonden hier op 4 februari. Een goede staanplaats, intermarche op 1200 meter, ook daar is een loosplaats voor grijs water en toilet. Vlakbij de staanplaats is een goede slagerij. Op 400 meter is een goed wassalon. Ook vlakbij een goed kapsalon. Wifi stelt niets voor. Minpunt voor ons: de slagboom gaat 's nachts naar beneden om geen wegrijders te hebben natuurlijk, dat zou kunnen worden opgelost als men in de namiddag zou komen ontvangen.
lees meerMooie plaats om te staan. op de 4de maandag van de maand is er markt. en iedereen mag blijven staan. Dus 32 plaatsen niet 4.
Rua das Telecomunicações 2
8375-112, São Bartolomeu de Messines, Portugal37° 15' 11" N
8° 17' 0" W
-8.28338
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons