Casa Barco à Vela

• Lozen afvalwater

B

Boer2022

nov 2025

Wat een hartelijk ontvangst en een fijne plek om te zijn! goed contact met Hans en Sissy en we konden meedoen met een zeilwedstrijd! super leuk!

Covid

okt 2025

Vijf heerlijke dagen gehad op het bijzonder rustige landelijk verblijf met uitzicht op de heuvels van Hans van Sissi. Hele vriendelijke host die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Sanitair erg schoon 7 minuten lang warme douche!, 1 euro. Wij hebben diverse fietstochten en wandelingen gemaakt in de omgeving. De honden Beau en Molly waren direct onze vrienden.

solarpunk

jul 2025

Ik heb meer dan een week doorgebracht in Casa Barco a Vela bij Silves met mijn camper en heb ervan genoten. Hans en Sisi zijn vriendelijke, gastvrije gastheren. De plek is vredig en stil, met een prachtig uitzicht op de heuvels. 's Nachts keek ik naar de sterren - dankzij de geringe lichtvervuiling. Tijdens de hittegolf was het zwembad een redder in nood. Een perfecte plek om te ontspannen en te ontspannen. Nogmaals bedankt Hans en Sisi

Silves, Portugal

37° 11' 37" N 8° 28' 5" W

37.1937 -8.4681

wij varen in ons 'Lake' met op afstand bestuurbare zeilboten - het stadje Silves ligt op 5 km afstand - rustig en het uitzicht is geweldig om te ontspannen - niet het dorp inrijden