Camperplaats nabij het centrum van Tavira - gebruik GPS-coordinaten - strand, de zoutwerken en de "Via Algarvia" (wandel- en fietsroute) - staanplaatsen 70m2 minimaal - betaling Visa-MC-Multibanco - restaurants en winkels - centrum 1km
Rua Vale Carangueijo 96Z
8800, Tavira, Portugal€ 8,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenGeweldige CP met alle voorzieningen en mooie ruime plaatsen dicht bij supermarkt en centrum, men kan hier goed wandelen en fietsen, en Tavira is zeker een bezoek waard
Fijne CP vlakbij het centrum van Tavira. wij overnachten hier 3 nachten a € 33,— incl stroom. Sanitair ( douche en wc) moet betaald worden maar is keurig schoon. ook wij startten 1 nacht bij de spoorbaan, maar kregen ( zoals beloofd) de dag erna een heerlijk, rustige en ruime plek. Het is een populaire CP waar ook zeer grote campers goed terecht kunnen. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig.
lees meerWe zijn hier weer eens neergestreken op onze favoriete plaats. Alles is hier uitstekend geregeld. Obrigado
Wasmachine
8800, Tavira, Portugal37° 7' 58" N
7° 37' 52" W
-7.63112
info@algarvemotorhomepark.com
€ 8,50 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet