Algarve Motorhome Park Tavira

• Lozen afvalwater

B

Ber&Yo

4 dagen geleden

mijn partner en ik hadden een totaal andere ervaring van deze campercamping, zij genoot van de ordelijkheid, de rust, sfeer en de regels. Ik had juist last van de gecontroleerde netheid, de orde en de aangeharkte grintpaden en grintplekken. buiten dat: Aardig personeel, prima sfeer, zeer redelijke prijs voor een standplaats en schoon sanitair waarvoor je €0,50 per bezoek betaalt. Tavira is op de fiets goed te bereiken.

Boomkruiper

feb 2026

voor de derde keer hier, mooie plaats met super Vriendelijke medewerkers, heerlijk wandelen en fietsen vanaf de camperplaats.

T

Tor1069

feb 2026

Prima camperplaats bij Tavira. Ruime verharde plekken, goede elektra en nette servicezone. Sanitair schoon, warm douchen en wasmachines aanwezig. Fiets zo naar centrum en winkelcentrum dichtbij. we zijn hier nu bijna 14 dagen ivm het slechte weer maar nog een paar dagen en dan moet het beter worden . Heel aardig en behulpzame dames aan de receptie. Wel populair en snel vol. Comfortabele uitvalsbasis in de oost Algarve.

Rua Vale Carangueijo 96Z

8800, Tavira, Portugal

37° 7' 58" N 7° 37' 52" W

37.13269 -7.63112

Camperplaats nabij het centrum van Tavira - gebruik GPS-coordinaten - strand, de zoutwerken en de "Via Algarvia" (wandel- en fietsroute) - staanplaatsen 70m2 minimaal - betaling Visa-MC-Multibanco - centrum 1km

1 apr t/m 30 jun

1 sep t/m 31 okt

1 jan t/m 31 mrt

Toon alle tijden en prijzen