locatie aan de rivier - fietspont naar Spanje - leuk stadje - buiten de officiële camperlocatie: camper-parkeerverbod - 01/10-20/10 gesloten ivm kermis - ook elektriciteit beschikbaar van 20.00/08.00 [goedkoper!] - betalen bij aankomst - centrum 500m
Avenida da República
8900, Vila Real de Santo António, Portugal€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenwat krijg je nog voor 5€. dus geduld als er niemand in de container zit. de Portugese mentaliteit is misschien wat langzamer als wij in het noorden gewenst zijn maar het zijn super aardige relaxte mensen
We kwamen hier eergister om 14.30u aan en receptie en slagboom was en bleef gesloten.Inmiddels stonden er al wel 12 campers te wachten maar er kwam niemand opdagen en geen van allen kon c.pl.op.Wij en de meeste andere campers hebben naast gr.schuur en op pad bij receptie overnacht.Wij zijn de vlgd.dag vertrokken.Het is dat Villa Real een leuke plaats is maar c.pl.is nog steeds erg verpauperd/rommelig.
lees meerParkeren naast de rivier en op loopafstand van de stad. Aangekomen en werd door de receptie geïnformeerd dat het vol was (ondanks dat er plaatsen waren). Ik probeerde zonder vreugde dichter bij de stad te parkeren, dus keerde terug en was nu beschikbaar. U betaalt bij de receptie 0,50 per stuk toeristenbelasting en 5,00 bij de automaat bij het uitrijden. De stad is leuk voor een bezoek met veel winkels, bars en restaurants.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
7° 24' 57" W
37.19931
-7.41596
+351918090140
€ 6,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet