Orbitur Valado

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

Joannah_007

jul 2025

camping waarbij het duidelijk is dat geld verdienen boven de tevredenheid van de kampeerders staat. voor €40/nacht (2personen + elektriciteit) verwacht je toch meer. wij komen alvast niet meer terug.

Volkswagentje

jun 2025

Op zich een mooie camping , gelegen in bosrijke omgeving. Een plek zoeken voor ons campertje viel niet mee. Wij vonden het onduidelijk aangegeven waar camperplaatsen waren en je moet opletten dat je niet in los zand komt te staan. Er zijn " harde" camperplaatsen maar ons is verteld dat je dan van te voren moet reserveren. sanitair is verouderd maar netjes. voor ons prima camping voor doorreis maar niet voor langer.

CamperOkeleNynke

jun 2025

Prachtige camping. Vriendelijk personeel. Asfalt dat 40cm omhoog komt niet tegen gekomen. Het is inderdaad zo dat er een strook asfalt is maar dat betreft slechts 6 van de meer dan 100 andere plaatsen die op gravel of gras / zand staan. Ik stond er tegenover en met moeite kon ik op twee plekken wat hoogte verschil merken in het asfalt van 10cm. Om te kunnen fietsen naar zee is hulp van een e bike wel aan te bevelen. Veilige fietsstrook.

Rua Combatentes do Ultramar

camping bij vissersdorp - centrum 2km

1 jan t/m 26 mrt

27 mrt t/m 28 mei

29 mei t/m 2 jul

Toon alle tijden en prijzen

CKE - Camping Key Europe