camping bij vissersdorp - centrum 2km
Rua Combatentes do Ultramar
2450-060, Nazaré, Portugal€ 35,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenprima camping om Nazare te bezoeken, vrije plekken. wel blokken of levelsysteem nodig maar prima te doen. prijs is niet 35,euro zoals vermeld. Wij betaalde 41 euro mar camper en 2 personen voor 2 nachten.
Grote camping met huisjes en kampeerplekken buiten Nazaré gelegen aan weg. Plaatsen voor campers onder naaldbomen, met zachte zandbodem en dennennaalden. Blokken nodig onder de wielen. De plekken lopen allemaal schuin af. Aardige receptie. Sanitair is verouderd maar wel voldoende en schoon. Vanuit de camping loop je in half uur naar Nazaré, er is een goed voetpad met oversteekplaatsen langs de weg.
lees meerPrima camping, of open gras terrein of onder de bomen (met dennenappels op de grond). Bovenop kan het winderig zijn. Let bij zoeken van plek op de weg, waar al vroeg zwaar verkeer over komt. Voorzieningen OK. Fietsen naar strand wel te doen (met versnellingen).
We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons. Wij waarderen uw interesse in onze camping en hopen u snel weer te mogen verwelkomen. We wensen je het allerbeste!
Wasmachine
2450-060, Nazaré, Portugal39° 35' 53" N
9° 3' 22" W
-9.05608
infovalado@orbitur.pt
€ 35,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine