Camping Rural Os Anjos

• Douche

dethleff20

sep 2025

Wat een heerlijk rustige maar vooral gezellige camping. Gezelligheid komt natuurlijk ook door de gasten die er verblijven maar de borrel om 5uur was heerlijk om mee te maken. Joris bedankt - hope to see you again.

Calypso59

jun 2025

Vriendelijke ontvangst. Informatie mapje met uitleg wat er zoal te doen is in de omgeving. Delta koffiefabriek bezocht! Sanitair is voldoende en ziet er netjes uit. Ruime vlakke plekken. Minimaal 2 nachten blijven maar dat is geen probleem. Wat een rust straalt deze camping uit. Wegens omstandigheden was er geen broodjesservice. Dorpje en supermarkt op fietsafstand (2km). Wij komen zeker nog eens terug!

Werrete

jun 2025

Wij hadden de positieve reviews gelezen en kozen daarom ook voor deze camping terwijl we op doorreis waren. Helaas was het niet mogelijk om hier een nachtje te verblijven omdat je minimaal 2 nachten moet boeken. Het kwam ons een beetje vreemd over en zijn helaas noodgedwongen doorgereden terwijl er voldoende plek op deze camping was en het er leuk uitzag.

Estrada da Senhora da Saude 1179

7370, Campo Maior, Portugal

39° 0' 30" N 7° 2' 54" W

39.00834 -7.04833

Eerste rustige landelijke camping over de grens Badajoz(Spanje) A5 afrit 403 14 km, vlakbij Elvas A6 20 km, 1 km van gezellig Campo Maior met supermarkten,terrasjes, restaurants, musea. De camping heeft bar-zwembad - wandel- en fietsroutes. Veel natuur en cultuur in de omgeving. korting zie website.

20 aug t/m 31 dec

1 jan t/m 20 jun