Camping Salgueiros

• Stroom

• Vuilnisbak

Ceescamper1952

1 weken geleden

waarom zijn de meeste gemeente campings zoals deze. Erg rommelig, sanitair zeer verouderd en of het schoon is ? Wij werden zijn netjes en enthousiast ontvangen en kregen zonder extra kosten 10amp. de plek is prima, lopen naar het strand en fietsen naar de prachtige stad Porto, maar als je naar luxe of netjes op zoek bent kun je beter wegblijven. Wij betaalde 24.40 euro voor 2 nachten met hond en alles inbegrepen.

Elly&René

okt 2025

Als jezelf vriendelijk bent krijg je het ook terug. gevraagd of we 10 amp konden krijgen, geen probleem. Douches hebben ze ooit opgeknapt maar verf bladdert eraf. Wel schoon en heerlijk warm.Ook gewoon overal deuren in, alleen sluitingen ontbreken soms. Camping verder netjes op 1 caravan en tent na. 2 dagen staan voor nog geen 24 euro en pal aan de zee vonden wij 👍🏻.Advies voor aanrijden, NIET google maps. Waze /👍🏻 Inrit boulevard xx😱

suzy2025

aug 2025

laten we het een prima parkeerplek noemen, ligging is wel perfect om porto te bezoeken, en daarom 1 ster. geen stroom, sanitair oud alhoewel deze niet vies was.

Rua Campismo 263

4400-397, Vila Nova de Gaia, Portugal

41° 7' 15" N 8° 39' 42" W

41.1208 -8.66153

rustige camping dichtbij het strand (200m) en Porto - bushalte voor de camping

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!