Parque de Campismo de Castelo do Bode

• Lozen afvalwater

Erna&Ron

mei 2025

prachtig gelegen camping aan een stuwmeer, heerlijk rustig, mooie natuur, vriendelijke ontvangst, we mochten zelf onze plek uitkiezen, sanitair ietwat gedateerd maar brandschoon, brood kun je in het dorpje halen 10 min lopen, 20 euro 2 personen, 1 camper, en stroom,

AdrianM

mei 2025

Wij kozen deze plek voor een “reispauze”. Als u op het middelste niveau staat, heeft u rust en is het sanitairgebouw vlakbij. Alles is zeer schoon. De dame bij de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam. We konden zelfs 6 ampère stroom krijgen. We wisselden zelfs een paar woorden Duits uit. De afvoer voor grijs water bevindt zich op de bovenste verdieping. De plek is wat rustiek.

willem1954

mrt 2025

Prachtig gelegen en stille camping, boven en zicht op een stuwdam. Vraag om een plek onderaan. Veel vaste plekken, maar niet hinderlijk. Bijzonder vriendelijke uitbaatster trakteert je op een rondleiding en komt af en toe vragen of alles naar wens is. Sanitair oké en schoon, klein zwembad. Redelijke wifi nu in de winter. Geen brood. Tip: Kasteel in Tomar bijzonder, bijzonder. 45 min. fietsen.

Caminho da Fonte da Serra 1007

2200-638, Abrantes, Portugal