kleine camperplaats met goede voorzieningen - stuwmeer en rivier ongeveer 15 minuten met de auto - prachtige plek voor de natuurliefhebbers - dorp Ferreire do Zezere 1,5km
Rua D. Maria Fernanda da Mota Cardoso 902
2240-333, Ferreira do Zêzere, Portugal€ 18,00 • 15 mrt. t/m 30 sep.
Kortingskaartenwat hebben wij hier heerlijk gestaan, klein maar heel schoon sanitair. Echt om terug te komen
Hele fijne kleine camping. Beheerd door vriendelijk Nederlands echtpaar. Grote schaduwrijke plaatsen en goede satelliet ontvangst voor TV. Zeer ruime douches en toiletten, netjes en schoon. Wasmachine tegen betaling. Het zwembad (niet te groot) met buitendouche biedt heerlijk verkoeling. Wandelroutes bij de receptie. Dorpje op 1,7 km met leuke markt op maandag. Wij vonden het een fijne plek.
lees meerEen prachtige familiecamping en heel aardige eigenaren. Ideaal met kleine kinderen, want de plaats heeft een zeer aangenaam grasveld en twee kleine schommels. Een geweldige plek om te rusten en te ontspannen.
Wasmachine
8° 16' 41" W
-8.27819
info@cerejeira.com
351918248925
€ 18,00 • 15 mrt. t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Vuilnisbak