Parque de Campismo do Paço

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

wicherjansen1

jul 2025

Prima camping, we mochten zelf een plekje uitzoeken! hele aardige man bij de receptie! Sanitair is oud maar schoon. Strand is met de fiets heel goed te doen. Grote supermarkt dicht bij! Wij hadden geen problemen met aanrijden! Het ruikt er heerlijk naar eucalyptus bomen!

dacnantes

sep 2024

Zeer vriendelijk welkom. De man bij de receptie spreekt redelijk Frans maar wij verstaan het heel goed. De plaatsen zijn groot (trailer plus 7m5 cc). De toiletten zijn oud maar schoon. Aan de andere kant moet u voorzichtig zijn bij het verlaten van de camping, als u over een CC beschikt, mag u niet linksaf slaan zoals aangegeven door de GPS. Je moet rechts afslaan.

Adriano.63

aug 2024

Slecht idee om hier te komen, de camping was helemaal vol, het was avond en de manager stuurde me grof weg zonder me te waarschuwen dat de weg waarop hij me bracht alleen voor terreinwagens was. Onbeleefd en onbeschaafd persoon, hij geeft niets om kampeerders, absoluut te vermijden. Gezien de tijd en de grote camper had hij mij makkelijk in de grote entree kunnen laten overnachten, hij wilde niet naar rede luisteren, verder spreekt hij alleen Portugees.

Rua do Paço

4910, Vila Praia de Âncora, Portugal

41° 48' 9" N 8° 50' 53" W

41.80253 -8.8481

schaduwrijke plaatsen onder eucalyptus bomen - erg schoon en nieuw sanitair - klein riviertje met waterval op de camping - grote supermarkt 500m [7dag/week, 9-20u] - strand 1.5km - centrum 2,5km

15 apr t/m 30 sep

CCI - Camping Card International