Lima-Escape

Peter@62

sep 2025

Leuke camping met plaatsen tussen de bomen. Blijkbaar is de prijs in het hoogseizoen heel anders dan daar buiten (zie andere referenties). wij betaalden 21 euro voor een camper, 2 pers, 1 hond en elektra. Sanitair is prima in orde. Restaurant serveert inderdaad eenvoudig eten maar wel van prima kwaliteit (en zeer goedkoop). Prima wandel gelegenheden en uitlaat mogelijkheden voor de hond. Mooi meer. Zwembad hebben we niet gebruikt.

zoemonkey

aug 2025

We kozen deze plek omdat we zagen dat het in een nationaal park lag en aan een rivier/meer waar je in kon zwemmen. Dat waren alle hoogtepunten. We hebben er niet gegeten, want het eten zag er eenvoudig uit. Verbaasd dat je voor €50 per nacht (3 personen, kleine camper en elektriciteit) extra moest betalen om in het zwembad te mogen. Toiletten waren prima. Warm water voor waterkokers was er niet. De rivier is mooi. We hebben een paar keer gezwommen. We zijn naar het dorp gelopen en de bar is leuk en vriendelijk. Erg overgewaardeerd en duur.

Hier gestaan 5 juli 2025 Hou je van kamperen in de Middle of Nowhere? Dan is dit voor jou een mooie plek. Wij betaalden voor een nacht €45 camper (7m )met 2 personen. Persoonlijk vond ik dit (te) veel geld met het geen wat er geboden werd. Zelfs toegang tot zwembed niet inbegrepen, kost ook nog is €5 pp Tenslotte het restaurant mag je rekenen tot het kaliber van een voetbalkantine met broodje hamburger en kipnuggets en friet. Geen aanrader

4980-020, Ponte da Barca, Portugal

41° 49' 27" N 8° 19' 2" W