Wij hebben niet overnacht, volgens ons echter wel een prima slaapplek voor onderweg, maar aten onze buik rond met een stevige, lekkere en goedkope maaltijd. Zeer vriendelijke ontvangst. Gemoedelijke sfeer.
prima gratis overnachtingsplek. geen faciliteiten, maar geen probleem als je zelfvoorzienend bent. grote 7,5 meter camper goed kunnen plaatsen in de schaduw. hond kon lekker los rond rennen en zwemmen. eigenaren restaurant, hardwerkende familie en zeer gastvriendelijk. eten goedkoop , vers en goed. bij een iets mooiere verharde plaats en een paar faciliteiten zou het absoluut 5 sterren zijn. 14 juni 2023 stond ik er alleen. ik rij er voor om
lees meerZeer goede ontvangst, warm, de site is ontspannend, aan de rand van de rivier. de restauratie is eenvoudig maar uitstekend en van kwaliteit, zeer uitgebreid. Onze gastheren zijn zeer attent en spreken Frans. Een hele goede stap 👍 en we komen terug.
Estrada Braga
5400, Chaves, Portugal41° 43' 9" N
7° 29' 55" W
41.71919
-7.49862
pacarraco@gmail.com
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons