Servicegebied naast grote parkeerplaats
Avenida Nossa Senhora do Castelo
3530, Mangualde, Portugal€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenHet is in perfecte staat. Ik wou dat er zo veel waren verspreid over meer plaatsen. Daarnaast maken we van de gelegenheid gebruik om een wandeling door het gebied te maken en naar een kerk te klimmen die bovenop een heuvel staat. Heel cool
Keurige zeer ruime driedubbele verzorgingsplek. Alles aanwezig. Schoon. Zo wil ik ze vaker zien!
Vrijdagavond 17/5/19 gestopt voor een overnachting. Gelegen aan de uiterste rand van het centrum dat we niet bezocht hebben, te ver weg. Bij een restaurant (buffet) waar in de loop van de avond heel veel auto's op af kwamen. Om 4:00h s'nachts 15min lawaai overlast van laatste wegrijdende auto's (slippende banden, te luide muziek, luid discuteren) daarna stil. Gratis service inclusief 2X stroom.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Water
lees meerAvenida Nossa Senhora do Castelo
3530, Mangualde, Portugal40° 36' 43" N
7° 44' 51" W
-7.74752
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet