Kamp Vodenca

• Vuilnisbak

• WiFi

RRoubroeks

jun 2025

prima camping met 3 niveaus. wij stonden met onze camper op het bovenste plateau. aangezien wij zelfvoorzienend zijn en het niet erg vinden om naar het onderste plateau te lopen voor de douche, maakt dit een top camping…..niet de drukte van alle grote (gezins) campings. vriendelijke beheerders die zeer behulpzaam zijn en altijd vriendelijk. via de naastliggende camping loop je naar de rivier. wij hebben er mooie wandeling gemaakt met onze honden.

m&atravel

jun 2025

Prachtig uitzicht op het bovenste plateau voor campers. Ruime plek met voldoende schaduw. Camping stond half juni al redelijk vol. Schone douche stukje lopen naar beneden. Op bovenste plateau alleen wc en afwas, dat zou uitgebreid moeten worden met douche mogelijkheid. Wifi bij de receptie is goed, bovenop het plateau kun je Starlink gebruiken voor een trage verbinding.

NienkeGK

jun 2025

Mooie natuurlijke camping met ruime plaatsen. Weinig voorzieningen, douche eindje lopen. Wel nieuw toiletgebouw geplaatst met alleen wc en afwas. Lopend naar de rivier Soca is goed te doen, wel steil weer omhoog. Prijs is hoog voor wat je krijgt (met ACSI €55,- p/nacht voor camper met stroom, 2 volwassenen en 3 kinderen). Vriendelijke eigenaresse, leuk terrasje bij camping. WIFI ontvangst alleen goed bij receptie en op bovenste plateau.

Vodenca

5230, Bovec, Slovenië

Camping Vodenca ligt in Bovec, Slovenië, en biedt ongeveer 40 kampeerplaatsen. De plaatsen zijn ruim, elk meer dan 120 m², en zijn verdeeld over drie terrassen: één voor tenten, één voor campers en een derde, groter terras voor zowel tenten als campers, waar gasten hun eigen plek kunnen kiezen. De camping ligt in de natuurlijke omgeving van Nationaal Park Triglav, op slechts 100 meter van de rivier de Soča, en biedt een verscheidenheid aan activiteiten zoals raften, canyoning, fietsen en wandelen.

3 apr t/m 2 jun