Slovenia eco resort

• Stroom

• Vuilnisbak

Anton0101

okt 2025

Geweldige plek, met een prachtig uitzicht. Alle faciliteiten zijn in slechte staat.

JordiD

sep 2025

Zeer mooie plek bij het water. Alle faciliteiten aanwezig. Kleine supermarkt op loopafstand. Take away mogelijk vanuit het restaurant. Bbq menu (mixed grill) voor 14 euro exclusief patat of rijst (evt + 5 euro). Erg lekker! Deze plek is een nog niet ontdekt pareltje. Camperplekken zijn net nieuw. Aanrijden naar de camping is smal, maar te doen. Tip: pak de tweede inrit naar de camping. Beter te doen en kom je direct bij de camperplaatsen.

emdewee

aug 2025

super mooie locatie met uitzicht op het water, super plekken voor de campers met water en stroom erbij splinternieuw! onze camper van 7,5 meter kan er goed staan. restaurantje en leuke voorzieningen erbij! onze teckel is ook mee en is meer dan welkom:) kortom een 10 vinden wij. wij denken dat dit plekje nog ontdekt moet worden want er staan nu totaal 2 nederlandse campers😀👍

Godič 45p

1242, Stahovica, Slovenië

Velika Planina, met zijn magische en unieke herderstraditie, ongerepte natuur, traditionele delicatessen en adembenemende uitzichten, behoort tot de mooiste alpenweiden van Slovenië en de rest van de wereld. In Slovenia Eco Resort krijgt u de kans om deze magie en uniciteit zelf te ervaren. Aan de voet van de Kamniker Alpen, waar de frisse berglucht uw longen vult, komt u echt in contact met de natuur – en met uzelf.

1 jan t/m 31 mei

1 jun t/m 30 jun

1 jul t/m 31 aug

Toon alle tijden en prijzen