River camping Bled

• Lozen afvalwater

Inge&Jan

sep 2025

Een plek die ergens het midden houdt tussen een (ruime) camperplek en een camping. Ook nu in september loopt het al snel vol met overwegend campers maar ook veel caravans en tenten. Ruime plekken. Vriendelijke en meedenkende ontvangst. Prima en schoon sanitair, broodjes kiosk (tot 08:30), restaurant en mooie zwemgelegenheid. Bled (meer) op ca 15 minuten fietsafstand. Omgeving nodigt uit tot verkenning.

GiddyUpGo!

sep 2025

We hebben hier 1 nachtje gestaan toen we terugkwamen van uit Kroatië. We hadden een A plek geboekt, maar bij aankomst zeiden ze dat ze dubbele boekingen hadden staan en toen kregen we een B plek aangewezen. Voor 1 nacht was dat prima, maar toen hadden we het ook wel gezien daar. Sanitair is in ieder geval super netjes en dat vinden wij persoonlijk wel heel belangrijk

WtS

sep 2025

Eind augustus voor de zekerheid maar een dag van tevoren online gereserveerd. Volgens de site was er maar 1 plek beschikbaar in zone C. zeer drukke camping en ‘s-ochtends vroeg al geluidsoverlast van het drukke verkeer over de naast gelegen weg. De camping wordt waarschijnlijk ook als overnachtingsplek gebruikt omdat om half 7 ‘s ochtends al campers beginnen te rijden. Sanitair is dik in orde, maar niet perfect! Wij betaalden €60 per nacht!

Alpska cesta 111

4248, Radovljica, Slovenië

aan rivier - centrum 1km

17 apr t/m 15 mei

23 sep t/m 6 okt

12 sep t/m 22 sep

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard