Locatie met op elk perceel 10A electra-aansluiting - aanvangstarief €3,00 (incl. 4KwH) - daarna per Kwh - lager dagtarief na 7 dagen - bushalte nabij camperplaats - dagelijkse broodservice - camper-, auto- en fietsverhuur - strand 100m - PIN automaat 250 m - Nerja 7km - centrum 1,5km
Carretera el Peñoncillo
29770, Torrox, Spanje€ 11,50 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 13,50 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 11,50 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenUitstekende behandeling. Alles heel schoon. Weg aan de zijkant, maar geen lawaai. Ik zal het zonder twijfel herhalen.
5 sterren voor de medewerkers, 4 sterren voor de locatie, sanitair, we gebruikten onze eigen om verschillende redenen. 2 sterren voor de grootte van de plaats (alleen omdat sommige vaste kampeerders zich gedragen als de Platzcheriff's en dit om hun territorium te verdedigen, omdat ze hun camper op de plaatsmarkering zetten en onvriendelijk klagen als ze hun garagedeur niet meer openen) Tot zover de afstanden waaraan vanwege Corona moet worden voldaan.
lees meerNog altijd onze lievelings plaats. Zorgzame beheerders, heerlijk vrij gevoel, door de plaats op het plateau, je kijkt uit op de zee. Alles piekfijn onderhouden. Meer willen we niet.
Wasmachine
29770, Torrox, Spanje36° 43' 57" N
3° 56' 35" W
-3.94293
info@milucar.es
€ 11,50 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 13,50 • 1 jul. t/m 31 aug.
€ 11,50 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet