Camping Almócita-Alpujarra

4.5

M

MarionBode

okt 2025

fantastische camping, deels nog in opbouw. ontzettend gastvrije eigenaar, pedro, met een bederlandse vriendin, Jet. Het zwembad was nu wat koud maar ligt er mooi bij. Sanitair is. ieuw en heeft fijne douches. Klein dorpje met slechts een erg leuke bar. Heel mooi wandelen in de omgeving Wij verbleven er 3 nachten Echt een aanrader

Arthur8651

mrt 2025

een paar geweldige overnachtingen gehad! de hosts zijn ontzettend lieve mensen, die graag met je meedenken en je hartverwarmend zullen verwelkomen. wij waren positief verrast door het meedenken, de flexibiliteit en dankzij Pedro kregen we advies voor prachtige routes. alles was schoon, geweldige douches en de omgeving is daadwerkelijk adembenemend. je ontwaakt in een oase van rust op je eigen sfeervolle perceel, met picknic tafel en uitzicht.

H&S

feb 2025

bijzonder mooie locatie en erg vriendelijke Nederlandse ontvangst. wel een uitdaging om er te komen. Best via Padules en daar navigatie weer op camping zetten. Net en schoon sanitair. wel wat onduidelijk bij afrekenen. Wij betaalden 29 euro per dag voor 2 pers. incl electra. daarnaast moesten wij voor 1 biertje en 1 glaasje wijn 12 euro afreken. Totaal dus voor 2 nachten incl drankjes € 70,00. Gevraagd of dat wel klopte maar dat werd bevestigd.

04458, Almócita, Spanje

36° 59' 43" N 2° 47' 6" W

36.99526 -2.78504

Prachtig gelegen - afgelegen maar op loopafstand 1 tot 2 km van twee mooie witte bergdorpjes: Almócita en Padules in de Alpujarra - goed restaurant en sanitair.