Camper Park Playas de Luz

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Dag iedereen!! Welkom op Camperpark Playas de Luz!! Met veel liefde en toewijding maken wij deze plek mogelijk Goretty, Cristina en Fran. Om uw camperreis gemakkelijker te maken, hebben wij al vijf jaar een overnachtingsplaats gecreëerd, die u een verblijfplaats biedt, alle diensten die u nodig heeft, met uitzicht op de moerassen, in een natuurlijke omgeving vol vogels en licht, slechts een paar minuten lopen van Isla Cristina en zijn stranden.

Lees verder

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

SuzeToine

1 weken geleden

Camperplaats is goed. De plaatsen zijn ruim genoeg. Het sanitair is schoon. De toiletten en douches voldoen, maar zijn qua oppervlak klein. Er is voldoende ruimte voor lozen van toiletcassette en grijs water. Zelfs wasmachines en droger aanwezig. Kan deze cp aanraden. Rustige nachten gehad. De negatieve voorgaande reviews kan ik niet bevestigen.

gertblom56

sep 2025

nooit meer! veel hondengeblaf en heel de avond herrie van een naastgelegen bedrijf

Ton-Windhouwer

aug 2025

Plek was okay, wel klein maar voor ons maar voldoende. Het is weliswaar een camperplek maar toen wij er waren stonden er ook veel caravans met Spaanse gezinnen. Op zich geen probleem maar het sanitair (totaal 4 douches en 4 wc’s) is niet op zoveel mensen berekend. Qua schoonhouden verdient het niet de hoofdprijs. Omgeving is mooi met zoutmeren in de buurt. Fietspaden zijn wat hobbelig en je moet uitkijken voor de kuilen!

Pista Vía Verde Litoral 1

21420, Ayamonte, Spanje

37° 13' 15" N 7° 19' 15" W

37.22093 -7.3209

Locatie host

Lees verder

uitzicht op het moeras - flamingo's en andere vogels - zonneweide - naast de Via Verde kun je naar Isla Cristina lopen en naar Ayamonte en Islantilla fietsen - gasflessen te krijgen - centrum 2km - speciale tonijnwinkel om de hoek

1 jan t/m 11 mrt

12 apr t/m 20 apr

21 apr t/m 30 apr

Toon alle tijden en prijzen

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard