Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Camperpark Playas de Luz is uw ideale tussenstop aan de Costa de la Luz (Isla Cristina). Geniet van een onvergetelijk verblijf op onze ruime staanplaatsen met elektriciteit en alle voorzieningen: warme douches, gratis wifi, wasfaciliteiten en ons verfrissende zwembad. Wij zijn een bevoorrechte locatie voor natuurliefhebbers, gelegen naast de EuroVelo 1-fietsroute en in een ideaal gebied om vogels te spotten. Bovendien zijn we omgeven door een sportief paradijs: vier golfbanen met 63 holes, genesteld in een spectaculaire natuurlijke omgeving. Ontspan bij ongerepte stranden en geniet het hele jaar door van de lokale keuken onder de zon van Huelva. Boek nu en ervaar de essentie van Zuid-Spanje!
Lees verder

37° 13' 15" N 7° 19' 15" W
37.2209318 -7.3209021

Locatie host
Lees verder
uitzicht op het moeras - flamingo's en andere vogels - zonneweide - naast de Via Verde kun je naar Isla Cristina lopen en naar Ayamonte en Islantilla fietsen - gasflessen te krijgen - centrum 2km - speciale tonijnwinkel om de hoek
1 jan t/m 26 mrt
€ 13,00
27 mrt t/m 5 apr
€ 21,00
6 apr t/m 30 apr
€ 14,00
Toon alle tijden en prijzen
NKC - NKC/CCI Card
CKE - Camping Key Europe