Camper Park El Alamo

• Honden toegestaan

W

Wim&Feikje

nov 2025

Het camperpark is in opbouw, maar is nu al van alle gemakken voorzien. Helaas komt de landeljke overheid telkens met nieuwe eisen. Ze zijn vanaf vandaag (11/11/2025) voor een maand gesloten bij wijze van 'boete'. Dus het beste even bellen of mailen voordat je aanrijdt. Campers die er al staan mogen trouwens blijven.

I

Ingrid46

okt 2025

Prima plek. Alles netjes. Wel een hele mooie afwasplek maar dan weer geen warm water. Dat is jammer. Wij hadden geen bereik voor onze cat-tracker, daaom zijn we maar weg gegaan. Na 1 nacht. Anders hadden we zeker gebleven

Bregsnewlife

okt 2025

Prachtige plaats. En wat een ontzettend lieve gastvrije mensen. Beas op fiets of zelfs loop afstand. Alles wat de camperaar nodig heeft en netjes en fris! Overdekte rustruimte, overdekte bbq plaats. Stroom èn water op de standplaats. Loosplek schoon en ruim. Zeer toegewijde eigenaren. Veel toekomstplannen. Echt de moeite waard om te komen staan. Ik raad het zeker aan om langs te komen!!

Calle Encinares 1

21630, Beas, Spanje