Mariposa Libre

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Reis je met de camper en ben je op zoek naar rust, ruimte en een bijzondere omgeving? Bij Mariposa Libre verblijf je in een weelderig landschap, omringd door bergen, tropische tuinen en het geluid van vogels. De camperplaatsen bieden je een veilige en ontspannen uitvalsbasis, met de nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

Lees verder

• Lozen afvalwater

Coral1

3 dagen geleden

Super camperplaats, alles wat je maar wil.Nederlandse beheerders doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. super sanitair, 3x/week kan je frietjes met snack ms bestellen, broodjesservice en er wordt gebruik gemaakt van een eerlijkheidslijst. wij hebben hier echt genoten Jos en Yolande

efs-het-gooi

4 dagen geleden

Wat een fijne camperplaats, alles klopt hier, heerlijk relaxen, Maybritt en Marcel bruisen van inspiratie. Toiletgroep is om door een ringetje te halen. Broodjes kunnen elke dag besteld worden en de broodjes die dochter Marit op bestelling maakt en levert zijn ongekend lekker. Enige minpuntje buiten hun schuld is de weg naar de lokatie. We gaan hier vast nog eens terugkomen.

BenvanEsch

1 weken geleden

heerlijke plek, weg uit de drukte. Marcel en Maybritt doen er alles aan om je verblijf optimaal te maken. We hadden 4 dagen geboekt… het zijn er 14 geworden. Dagelijks broodjes/croissants en verse jus d’orange van eigen land. Op mijn verjaardag kreeg ik zelfs een mooi cadeautje en werd ik vriendelijk toegezongen. Oh ja…. 3x per week heerlijke frietjes en snacks te bestellen, cafetaria kwaliteit. We gaan hier zeker terugkomen!

Camino Zarzalón 45

29570, Cártama, Spanje

36° 42' 26" N 4° 39' 14" W

36.70729937 -4.65392097

Locatie host

Lees verder

Kleinschalig - vooraf bellen is aan te raden - Nederlands- , Engels- , Spaans-, Duitssprekend - officieel Repsol gasstation - legen vaste fecaliëntank is niet mogelijk - lozen cassette toilet alleen biologisch - verkoop biologische vloeistof - service alleen voor onze gasten - groot zwembad - houtgestookte hottub - uitzicht op de bergen - plek om tot rust te komen - maximale verblijfsduur 1 maand - centrum 2km