Mariposa Libre

• Honden toegestaan

4.7

philippe.frankia

3 dagen geleden

De kampeerplaats was erg schoon, het sanitair was top, de ontvangst was hartelijk, het enige kleine minpuntje was de toegangsweg.

NJo

1 weken geleden

We hebben ruim twee weken bij Marcel en Maybritte doorgebracht en het was zo geweldig; we hebben enorm genoten. We komen zeker terug en kijken er nu al naar uit. Het uitzicht op het zwembad en de bergen is adembenemend. Alles is prachtig aangelegd en de service van beiden, of beter gezegd van de hele familie, is zeer attent. We hebben enorm genoten.

Heleo

2 weken geleden

We zijn voor de 2e keer op deze prachtige plek. Zoveel mooie aanpassingen en aanvullingen met veel liefde gerealiseerd door Marcel en Maybritt. De foto's en reviews spreken voor zich. We komen graag terug

Camino Zarzalón 45

29570, Cártama, Spanje

36° 42' 26" N 4° 39' 14" W

36.7073 -4.65392

Kleinschalig - vooraf bellen is aan te raden - Nederlands- , Engels- , Spaans-, Duitssprekend - officieel Repsol gasstation - legen vaste fecaliëntank is niet mogelijk - lozen cassette toilet alleen biologisch - verkoop biologische vloeistof - service alleen voor onze gasten - groot zwembad - houtgestookte hottub - uitzicht op de bergen - plek om tot rust te komen - maximale verblijfsduur 1 maand - centrum 2km