faciliteiten alleen na tanken voor minimaal € 50 - Low-COST-tankstation verzorgt deze services - centrum 2km
Calle Alfred Nobel 139
11500, El Puerto de Santa María, SpanjeOvernachten verboden
KortingskaartenHet lijkt erop dat je minimaal € 50 brandstof moet tanken voordat je de diensten kunt gebruiken. Zwart afval naar het toilet, een afvoer voor grijs afval en een kraan om water te tanken.
Helaas hadden we al een volle tank brandstof en kregen we te horen dat we de bus niet konden onderhouden als we niet meer dan € 50 aan brandstof hadden. We hebben zelfs aangeboden om £ 10 te betalen, maar nog steeds geen
Uitstekende service . Deze plek twee keer gebruikt. Beide keren Juan Manuel was er zeer behulpzame man. Beide keren kocht ik diesel dus geen lading maar nuttige service verdient een tip Black water dump is eigenlijk het toilet dus maak alsjeblieft schoon nadat je het hebt gebruikt!
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater