Camper Park Olivares

• Stroom

B

Bully!

jan 2026

Een prima camping, schoon met zelfs toiletpapier op de wc's. Wij gebruikten stroom maar die viel 's avonds uit en dat lag aan onze camper volgens de techneut. We staan nu op een andere camping, we waren al op weg naar huis want wat doe je zonder koelkast, maar er is niks mis met stroom, kabel én koelkast. Dus wees gewaarschuwd als de stroom uitvalt. Het waaide en regende heel hard, dus dat kan misschien ook een oorzaak zijn geweest.

camper16558

jan 2026

Een maand geleden een plek gereserveerd. Helaas, alles volgepropt met auto’s, tenten, caravans en campers. Geen plek meer. Erg rommelig. Er stonden meerdere mensen te wachten die, net als ik een plek besproken hadden. Contacttelefoon: niet bereikbaar. Ik kreeg van dit alles een onprettig gevoel en ben maar doorgereden naar een andere camperplaats.

Dorpje waar enkele scènes zijn opgenomen voor westerns met Clint Eastwood. Goede douche, echter het water loopt slecht weg Vuilnisemmertjes op toiletten worden niet regelmatig geleegd. Het is een rustige camperplaats, Lidl op 12 km

04116, Níjar, Spanje

36° 50' 53" N 2° 7' 5" W

36.84817 -2.11816

Finca in prive-gebied in dorp Albaricoques - in natuurpark Cabo de Gata - San Jose 15km - goed bereikbaar vanaf A7 afrit 479 San Jose - centrum 250m