SVR Camping La Campiña

• Honden toegestaan

E

ErSumobil

okt 2025

Een hartelijke ontvangst. Geen kinderen toegestaan. Prachtige zonsopgang. Zeer lawaaiige weg; elk voertuig is lang te horen. We waren doorgereden als het niet donker was geweest. Alle andere geluiden zijn ook extreem hoorbaar. De camping is prachtig aangelegd, met kleine plaatsen. Er geldt een toeslag van € 33 per nacht; wasgoed is extra.

LoesKroos

sep 2025

5 sterren is nog te weinig, wat een fantastische camping. Alles echt alles klopt, super vriendelijk ontvangst, super schoon sanitair, super zwembad. Paar keer in de week kan je mee eten. Bus voor de deur naar Cordoba. Hier heerlijk 5 dagen mogen staan op het mooiste plekje 18 van de camping. We hadden een spectaculair uitzicht en in de morgen de opkomende zon. Als je naar Cordoba gaat, boek deze camping. Lieve eigenaars en hulp super bedankt.♥️♥

beijero

aug 2025

kleine camping met achterin prachtige verharde plaatsen met spectaculair uitzicht over de olijfbomen. ideaal voor de camper ! Het is alleen een adults only camping en dat hadden wij nergens gelezen. we zijn er op gereden tijdens de siësta en geholpen door een wat oudere vriendelijke man maar net bij inchecken werd ons dat verteld. hele lieve vrouw bij de receptie die de situatie begreep en we mogen gelukkig vannacht blijven staan.

A-379

14549, Santaella, Spanje

37° 37' 22" N 4° 51' 34" W

37.62265 -4.85936

plaatsen op SVR camping - 35km ten zuiden van Cordoba - dagelijks 7 bussen naar Cordoba - reisduur 1 uur - centrum 1,5km

10 mei t/m 31 dec