Area de Autocaravanas de Sevilla

• Lozen afvalwater

• Stroom

Prima plek om Sevilla te bezoeken. Een beetje motorHOME heeft alles aan boord, dus niet zeuren over sanitair, geen Wifi en dergelijke. Sevilla heeft zoveel waardoor je echt zonder een luxe plaats kunt. Belangrijker: je staat daar super veilig, waardoor je onbezorgd de stad kunt bezoeken. De receptie was heel vriendelijk en behulpzaam. Betalen met creditcard of pinpas is geen probleem.

LizedB

mrt 2026

Het is 01:15 en het gekraak van het industrieterrein vlakbij deze parkeerplaats gaat nog steeds door. Om de 10 tot 15 minuten word ik weer wakker van dit lawaai. Ik heb dikke oordopjes, maar die helpen niet tegen dit geluid. Ik zal hier nooit meer verblijven. Over een paar uur begin ik aan mijn wandeling door Sevilla, maar ik weet dat een bonkende hoofdpijn en pure vermoeidheid al het plezier dat ik had kunnen hebben, zullen bederven. Mijn volgende stop wordt weer een rustige camping.

S

Schipper1

mrt 2026

Hier 6 nachten gestaan, het is een heel erg veilige camperplaats en op de fiets ben je in 15 min. in het historische centrum. Sevilla is een bruisende stad, de wijk Santa Cruz met z'n smalle gezellige straatjes met winkeltjes en restaurantjes is een must see en do. Je kunt voor naast of achter je camper rustig een stoel neerzetten om vh zonnetje te genieten. Het is 's nachts rustig behalve als je pech hebt dat ze doorgaan met lossen ve schip.

Avenida Maestranza Aérea S/N

41011, Sevilla, Spanje