Little Texas

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

cheryl65

3 dagen geleden

WOW!!! Als ik meer sterren kon geven, zou ik dat doen... we verbleven er 4 nachten... heerlijk verwarmd zwembad, de hele camping is zo schoon en goed onderhouden... we hebben er op zaterdag gegeten, het was heerlijk 😃 Erik, de eigenaar, is zo'n geweldige gastheer die aan al je wensen voldoet en de bar aan het einde van de dag is geweldig... hij maakt ook elke dag vers brood, GEWOON PERFECT 🤩 We komen zeker terug Bedankt voor alles

Cyb3r3d

1 weken geleden

Dank voor je gastvrijheid Erik! Prima plekje om een paar dagen te staan en voor wie dat wil ook langer tot maximaal een maand. Erik heeft de plek opgebouwd tot een leuke oase in de Spaanse wildernis. Bijzonder gezellig was het andere (voornamelijk NLD) mede camperaars te ontmoeten in de bar. Misschien op de terugweg nog eens. Sanitair is schoon en de serviceplaats is ideaal ingericht.

J

Jos-en-Marianne

okt 2025

wat een fijne plek. Ik kan wel alles herhalen wat hiervoor gezegd is, maar ik sluit me daar gewoon bij aan!

A-1100

04200, Tabernas, Spanje