Camperplaats met ruime plaatsen - gebruik GPS-coördinaten - minimarkt - zwembad - strandbar - centrum 2,7km
Vía sin nombre
21590, Villablanca, Spanje€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWe waren verbaasd over de goede recensies, nu weten we waarom. We komen terug en zullen deze plek adverteren bij onze campervrienden.
Voor de tweede keer bij Nirvana geweest en zeker niet voor de laatste keer, bij leven en welzijn! Wat blijft dit toch een fijne plek om te vertoeven. De rust, superlieve eigenaren en personeel. Het maakt mij altijd wat verdrietig om weer te moeten vertrekken. Tot de volgende keer, Itziar en Juan!
de sterren zitten niet alleen in het materiaal, maar wat dacht U van de 🌟 🌟🌟🌟 die er voor zorgen dat wij het zo fijn vinden, 🧢 af voor deze kanjers, dat wij kwamen was het vol maar mochten op de gewone parkeerplaats staan, daar hebben wij 6 nachten gestaan, voor 14,00€ per nacht, zonder stroom. groetjes Willem en Marga
lees meerWasmachine
21590, Villablanca, Spanje37° 17' 21" N
7° 19' 21" W
-7.32251
casaruralnirvana@gmail.com
€ 18,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet