Camping Peña Sola

• Lozen afvalwater

• Stroom

Brigitte22

okt 2025

We waren de enige op de camping. Er was niemand bij de receptie, we hebben onze camper geparkeerd en de volgende ochtend betaald. Wat een super plek, prachtig uitzicht. Veel sterren en wat een rust. Ruime plaatsen. Sanitair was oud maar oké. We betaalden €13,50.

CamperWenM

aug 2025

Twee sterren, eentje voor het uitzicht ( idd geweldig) en eentje voor de ruime plek die we hadden. Verder was het wat sanitair betreft ronduit vies. Dames douche was maar eentje voor de hele camping waarvan de deur niet eens op slot kon. Dames W.C. een gruwel. Helaas want de ligging van de camping is geweldig.

Anjadanja

jul 2025

Fantastisch uitzicht wat wil je nog meer. Er is een zwembad waar je gebruik van mag maken. Sanitair is wat verouderd wel schoon. En dit alles voor maar 20 euro. 1 nachtje met een camper, 2 personen en hond. inclusief 16 ampère stroom.

Calle Carretera

22808, Agüero, Spanje

42° 21' 20" N 0° 47' 48" W

42.35543 -0.79675

rustige kleine camping in de pre-Pirineo - veel Outdoor activiteiten - aan de voet van de Reino de los Mallos - centrum 500m