Camping La Estanca

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

AlbertPloeg

1 weken geleden

Ligging bij stuwmeer is prima, picknick bankjes overal. warme douches, wasmachine en droger aanwezig. Maar.. de hele nacht ging het testrijden in Motorland ( circuit) met veel lawaai gewoon door, dus slecht geslapen.. daarom 2 sterren. je verwacht het niet, misschien pech..

Armou

sep 2025

Hele vriendelijke ontvangst door redelijk Engelssprekende beheerder! We mochten zelf plaats uitkiezen, goede ruime plek voor onze camper en dat voor €18 p/n. Sanitair verouderd maar ok! Goede douches en warm afwaswater. Zwembad ok. Met wat aandacht kan je meer van deze camping maken! Buurrestaurant helaas nog gesloten. Camping ligt vlakbij meertje en motorcircuit maar we hadden hier geen last van. Prima camping voor een overnachting.

jun 2025

vorige berichten niet helemaal juist ja iets verouderd maar zeer schoon zelfs toiletpapier aanwezig zwembad is ook verouderd maar goed bruikbaar tarief was 13€ zonder stroom en stroom kost 5€

Camino de Valmuel

44600, Alcañiz, Spanje

41° 4' 0" N 0° 11' 14" W

41.0667 -0.18716

vlakbij meer van La Estanca - zeer dichtbij Motorland Aragón [500 meter] - tijdens motorsportevenementen geldt max. prijs - voor juiste prijs kijk op de website centrum 5km

1 jan t/m 30 jun

1 jul t/m 30 sep