in oude olijfboomgaard
A-1233
22145, Alquézar, Spanje€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
Kortingskaartenprima camping. toilet en douche veroudert en niet heel schoon. met lange camper kan het idd lastig zijn. hele mooie wandeltocht gemaakt in het dorp door de kloof. wij verbleven hier eind december.
qua ligging mooie camping. sanitair wel verouderd en niet echt lekker fris. in het dorpje alles dicht. Heel veel katten op de camping. Pas op met grote campers, kan wel eens lastig zijn.
mooie camping, wij waren er half oktober. alle faciliteiten aanwezig. met onze camper incl. fietsen + 8 mtr. neemt u maar 1,5 plaats geen probleem. en voor lekker eten een hele lange wandeling naar de overkant van de weg bij camping. Top. maar ook Alcazar, zeker de moeite waard om te bezoeken.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
A-1233
22145, Alquézar, Spanje42° 9' 54" N
€ 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenWasmachine