Alquézar, Huesca, Aragón, Spanje

in oude olijfboomgaard

Voordelen van de app

• Toegang tot alle reviews en foto's
  • Offline te gebruiken
  • Uitgebreide filtermogelijkheden
  • A-1233

22145, Alquézar, Spanje
    Toon op kaart
  • € 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard

Kortingskaarten
Bekijk alle informatie & voorzieningen

3,68van 5
  • januari 2023

prima camping. toilet en douche veroudert en niet heel schoon. met lange camper kan het idd lastig zijn. hele mooie wandeltocht gemaakt in het dorp door de kloof. wij verbleven hier eind december.

• december 2022

qua ligging mooie camping. sanitair wel verouderd en niet echt lekker fris. in het dorpje alles dicht. Heel veel katten op de camping. Pas op met grote campers, kan wel eens lastig zijn.

• november 2022

mooie camping, wij waren er half oktober. alle faciliteiten aanwezig. met onze camper incl. fietsen + 8 mtr. neemt u maar 1,5 plaats geen probleem. en voor lekker eten een hele lange wandeling naar de overkant van de weg bij camping. Top. maar ook Alcazar, zeker de moeite waard om te bezoeken.

StanV

Alle reviews zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle reviews ook op de website!

Bekijk alle 40 reviews

• Wasmachine

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

Bekijk alle voorzieningen
Bekijk alle locaties in de buurt
3,68van 5
  • januari 2023

• december 2022

• november 2022

Download voor iOSDownload voor Android

Alle foto's zien? Koop Campercontact PRO in de app en bekijk alle foto's ook op de website!

Contactgegevens

Prijs

• € 25,00 • 1 jan. t/m 31 dec.

2 personen per nacht incl. belasting
  • ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard