Ecocamping Rural Valle de La Fueva

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Hallo! Wij zijn Alba en Carlos. In november 2021 konden we eindelijk, na veel moeite, onze kleine ecologische camping in de Spaanse Pyreneeën openen. Als u op zoek bent naar een rustige plek om uit te rusten, met prachtig uitzicht op de bergen, dan is het misschien de moeite waard om ons te komen ontmoeten. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Lees verder

• Lozen afvalwater

M

Matt.C.UK.

4 dagen geleden

GEWELDIG, GEWELDIG, GEWELDIG, alles was voor ons een 10/10.........locatie, faciliteiten en winkel/bar/restaurant, we verbleven hier in juni 2025 en kunnen niet wachten om terug te komen. Carlos is een geweldige gastheer en gelukkig (voor ons) spreekt hij fantastisch Engels. Alles is brandschoon, het zwembad is heerlijk na een dag vol activiteiten, er is versgebakken brood en een leuk winkeltje met benodigdheden zoals ijs, bier, water, enz. Als je in de buurt bent, moet je deze plek echt bezoeken.....☀️🍕🍺

H

Heupje24!

1 weken geleden

prachtige CP ,brandschoon sanitair, schitterend uitzicht op de Pyreneeën, vriendelijk en zeer behulpzame eigenaar, heerlijke pizza en croissants. Ruime plaatsen, bezoek Muro de Roda zeer de moeite waard!

VanKamp1986

mrt 2026

Deze plek is van een heel ander niveau… gastvrijheid, netheid… stilte! De eigenaar werkt keihard. Ongelooflijke uitzichten en heerlijke pizza! Laat je adviseren over de wijnen uit de regio. Voor herhaling vatbaar als we weer naar Spanje gaan!

22337, Sobrarbe, Spanje

Locatie host

Lees verder

Ecologische camping - gebruik coördinaten - barbecue - centrum Alueza 4km

2 feb t/m 16 feb

23 feb t/m 28 feb

1 mrt t/m 31 mrt

Toon alle tijden en prijzen