Área AC TERUEL

• Vuilnisbak

b

blijmie

Gisteren

1nacht hier verbleven . de camper plaats was vol, wij hebben net als vele andere op het parkeerterrein geparkeerd. supermarkt op het terrein . bushalte voor de supermarkt handig om de oude stad te bezoeken .

Thierry58

2 weken geleden

17/03 rustige cp ook s'nachts, goede voorzieningen,proper houden is de boodschap, was nu wat vervuild. Naast grote supermarkt. in de namiddag loopt het rap vol . op 3km van zeer mooi bewaard historisch centrum. ook bus stop naast de cp.dank aan de gemeente..

J

JanvanVliet

mrt 2026

Verzorgde nette locatie met ruime plekken. maximaal verblijf 72 uur, vers water, storten grijs en zwart water. Kortom dit zouden meer plaatsen moeten doen. Wat ons betreft zouden grote plekken best gedeeld kunnen worden(wij zijn een kleine camper). Mooie stad ook en op loopafstand.

Avenida de Sagunto 138

44002, Teruel, Spanje

40° 19' 59" N 1° 5' 10" W

40.33302334 -1.08611536

Ongelijke plekken - picknickbanken - bomen die schaduw bieden - enigszins lawaaierig - vlakbij tankstation, Alcampo, MCdonalds en bushalte - centrum Urb. Pablo Iglesias 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Claim deze locatie