Camping met goede voorzieningen - wandel naar Cudillero [steile afdaling] - in november alleen in weekend open - centrum 500m
Calle Tolombredo de Arriba
33150, Cudillero, Spanje€ 18,65 • 1 jan. t/m 31 jul.
€ 23,50 • 1 aug. t/m 31 aug.
€ 18,65 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenDe camping is open, ook al in begin april en nu begin mei ook. Is er misschien een misverstand want de andere camping ‘Cudillero’ is namelijk wel gesloten. De camping heeft alle voorzieningen en wordt goed onderhouden
Camping lijkt pas per 1 mei open. nanoenen via de site lukt niet (geen plek) en contact via e-mail of telefoon geeft geen response.
Gesloten, zonder informatie ter plaatse. Nadat we het Cudillero hebben bezocht (= echt de moeite waard) komen we bij toeval de uitbater tegen. Blijkt dat ze alleen in het weekend open zijn (za, zo, ma).
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
33150, Cudillero, Spanje43° 33' 17" N
6° 8' 41" W
-6.14469
camping@lamuravela.com
€ 18,65 • 1 jan. t/m 31 jul.
€ 23,50 • 1 aug. t/m 31 aug.
€ 18,65 • 1 sep. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet