Camping Galdona

• Wasmachine

LelijkFordje

okt 2025

Fantastische plek, we stonden op de camperplaats naast de camping met prachtig uitzicht. Vriendelijke ontvangst, toiletgebouw op camping prima. Brood in de ochtend, terras en winkeltje. Wasje gedaan en twee nachten gebleven. Via een steil bospad kan je naar het strand en we zijn op de fiets naar het dorp geweest. Terug wel even een flinke klim, ook elektrisch. Aanrader wat ons betreft.

Clausjuhh

sep 2025

super mooie plek, mocht zelf kiezen. ik had onderweg gebeld en super aardige engels sprekende dame om te reserveren. Mooie aparte camper plaats gedeelte, je kunt of bij het restaurant douchen of iets verder en wat nieuwer op het andere camping gedeelte. Normaal tarief 2 pers en hond 27 euro.

PatrickSchol

aug 2025

Mooie plek. Korte steile klim naar strand aan ene kant (20 min). Andere kant op ca 45 min naar Mitriku met ook mooi en rustiger strand. Vanaf daar kun je 3x pd het busje terugnemen (0,50 euro contant). Dagmenu is lekker (alleen in de middag; in de avond broodjes). Douches redelijk maar niet schoon. wc’s wel schoon. Heel vriendelijke fam.camping. als er het bordje Complet hangt, kan het de grap van pa zijn 😆.

Galdona Auzoa

20830, Mutriku, Spanje

43° 19' 3" N 2° 24' 7" W

43.31745489 -2.40199434

Rustige camperplaats naast de camping - geopend juli 2017 - vlakbij strand Saturraran - centrum 2km

1 mei t/m 31 okt