Parking Monastegia

• Honden toegestaan

Shelby!

jul 2025

Een uiterst rustige nacht gehad op een prachtige plek naast het klooster samen met 1 andere camper. Al het andere is in voorgaande reviews beschreven. Behalve een wc, verder geen voorzieningen.

Idemdito111

mrt 2025

Wat een rustige plek, met voldoende wandel mogelijkheden. Het klooster ligt echt op de route van de Santiago de Compostela. Wij verbleven hier 2 nachten en hebben fijne wandelingen gemaakt. Na 16.00 uur kloosterbier gekocht bij de monniken en dat bier is echt lekker. Je mag gebruik maken van het toilet bij het klooster. De CP is heel rustig en je hoort veel vogels. Er staan afvalbakken. Het klooster heeft een camera, wat een veilig gevoel.

Omdat het “alleen” om een parkeerplaats gaat geef ik 3 sterren! Geen service mogelijkheid maar heerlijk rustig! Ook wij hebben gevraagd( in het winkeltje open van 16.00 tot 19.15 ) of we mochten overnachten, het mocht 😀 Lekker biertje gekocht, kleine donatie voor het klooster gedaan ( mag je ook in ) en heerlijk geslapen! Er is een toilet maar dat hebben we niet nodig! Bijzonder aardige mensen daar en een plekje “anders dan anders”

Lugar Barrio Goierria Ziortza 11007

48278, Ziortza-Bolibar, Spanje

43° 14' 54" N 2° 33' 43" W

43.24831 -2.56208

absoluut rustige op parkeerplaats van klooster - staat op Werelderfgoedlijst van UNESCO -

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!