Wecamp San Sebastian

• Honden toegestaan

C

CindyVv

2 weken geleden

De camping op zich is top! Mooie ligging, toiletten en douches zijn proper. Bus 16 brengt je in 30min naar het centrum van San Sebastian. We betaalden 43€ per dag en 5€ extra voor de hond. Vergeleken met een aantal andere campings in Spanje is dit een hoge prijs zeker als je geen warm water hebt om te douchen.

f

fransgielen

okt 2025

Over het algemeen (zowel op de camping als camperplaats) zijn de plekken klein. Wij stonden op de cp omdat de plekken op de camping nogal hellend waren. Toiletten op de cp waren schoon, douches op camping via poortje vlakbij. Elk half uur rijdt er bus naar stad vanaf de camping. Hond kan in de bus maar je moet m wel optillen en op schoot houden.

kris---monick

okt 2025

Voor ons een zeer goede ervaring, 27€ all/Inn met ACSI card , zelf een plaats kunnen kiezen en voor ons geen enkel probleem met een camper van 7 m . Op 20min met bus voor 3,7 € voor 2 personen naar centrum San Sebastián . wij komen alleszins zeker terug . Super !!!

Padre Orkolaga Ibilbidea 69

20008, San Sebastian, Spanje