Camping Santillana Del Mar S.l

• Lozen afvalwater

• Stroom

kellymj

aug 2025

We verbleven hier drie nachten. De locatie is ideaal om naar het centrum te lopen, heel pittoresk, en naar de grotten van Altamira te fietsen (een replica van het origineel, nog steeds een bezoek waard). De camping heeft veel vaste tipi-tenten, die wat lawaaierig kunnen zijn. De douches waren schoon, hoewel er veel gebarsten tegels waren. We hebben een camper van 7 meter, maar de toegang tot onze plek was erg krap, maar wel te doen. De afwasruimte bevindt zich op de toegangsweg naar de douches!

pillipilli

jul 2025

Als je 55 euro betaalt voor een campervan en 1 persoon verwacht je toch dat alles een beetje oke is. Het sanitair was ronduit degoutant. Gebarsten tegels, klein en vooral heel erg vuil. Spinnenwebben en vuil op de deuren die je een ferme stamp moet geven om in en uit te komen. Als je groot bent kijk je ook bijna zo over de deuren binnen in de douches. De ster is voor het leuke middeleeuwse stadje op kleine wandelafstand.

Astrid66

jul 2025

Wij waren hier met een 6.00 meter camper en een klein tentje. We kregen een plek onderaan de camping langs de drukke weg, met hoog ongemaaid gras en geen schaduw. Het toiletgebouw was te ver omhoog lopen. Simpel sanitair. Wij betaalden €65,- voor 1 nacht, dat was het niet waard. Enige pluspunt is dat je vanuit de camping zo het prachtige Middeleeuwse dorp in loopt met gezellige terrasjes en restaurants.

Barrio Santillana 12

39330, Santillana del Mar, Spanje

43° 23' 37" N 4° 6' 46" W

43.39372 -4.11268

Camping om te rusten naast de mooiste stad in Spanje Santillana del Mar - centrum 500m

20 mrt t/m 30 sep

1 jan t/m 19 mrt