uitwijkplek voor de wat sombere en afgelegen camperplaats van het dorp - je staat op grasveld - wandelroutes langs de rivier, achter de camping
Calle Antonio Villanueva S/N
34840, Cervera de Pisuerga, Spanje€ 19,10 • 27 mrt. t/m 30 sep.
KortingskaartenDeze camping (geen camperplek) vind je niet met de coördinaten uit de info maar met deze wel 42.872355, -4.505345 dan sta je tenminste voor de ingang
wel wat aan de dure kant voor een camperplek, wel alle voorzieningen, maar de BBQ was verboden, gelukkig was ons eten op de COB al klaar, restaurant ook aan de dure kant, maar misschien wel heel goed.
Leuke camping met deels vaste plaatsen. Die staan bij elkaar. Wij hadden als camper alle ruimte omdat het niet druk was. Grote (gras)plekken. Weinig schaduw. Verder nieuw sanitair met heet water. Uitstekende WiFi. Helaas was het restaurant op maandag en dinsdag gesloten, maar het zag er wel goed uit. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie wandeling vanaf de camping gedaan. Het dorp zag er wat gedateerd uit.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
lees meerCalle Antonio Villanueva S/N
34840, Cervera de Pisuerga, Spanje42° 52' 0" N
4° 29' 58" W
-4.4994
€ 19,10 • 27 mrt. t/m 30 sep.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet