op rivierstrand bij het meer van Sanabria - centrum 1.5km
49359, Trefacio, Spanje
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenZeer rustige plek met schoon en kristalhelder rivierwater. Goede evacuatie- en tankvulservice.
Deze site bezocht in 20 augustus; het is nu een officiële camperzone met zwarte en grijze stortplaatsen en water om bij te tanken. Leuke plek naast rivier en kleine bar / café. Sommige schaduwrijke gebieden. Niet overnachten, maar zou dat graag hebben gedaan.
10-9 aangekomen stonden geen campers... misschien in het hoog seizoen prima voor 1 nacht... maar wij zijn doorgereden, voelde niet oké voor ons. Misschien voor andere campers wel.
Campinggedrag toegestaan
42° 6' 12" N
6° 38' 40" W
-6.64443
http://
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan