Playa de los Molinos

• Vuilnisbak

• Douche

WillWill

aug 2020

Fijne rustige plek! Om overdag te ontspannen. De informatie dat u na navraag aan de bar kunt blijven overnachten is onjuist. We werden 's nachts door de politie naar het dorp gestuurd. Maar uiteindelijk bleven ze daar en kwamen ze niet terug om het te controleren. In plaats daarvan kunt u proberen verder van de bar te parkeren door de laatste bocht naar rechts de zandweg op te rijden

Nicole_d

jul 2020

Heerlijke plek. Hier vorig jaar aan het strandje gestaan. Nu mag dit niet meer. Er is een camperplek gemaakt waar je kunt overnachten,naast een voetbalveld op 1 km. afstand van strand . Deze is nog in aanleg en heeft nu nog geen voorzieningen. Wij reden rond 22.00u. vanuit het strand naar de camperplek en in de ochtend weer terug.

Jorieke

jun 2020

We werden vroeg wakker door de Guardian Civil dat we hier niet een nacht mochten blijven. Het café dat we moesten vragen is gesloten. Blijkbaar hebben ze de plek verplaatst om op 1 km afstand van die plek te parkeren.

49562, Villardeciervos, Spanje

41° 57' 31" N 6° 18' 0" W

41.95867 -6.30009

rustige locatie aan strand van rivier - gebruik GPS-coordinaten - overnachten alleen na toestemming in bar -snackbar 100m - centrum 3km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!