Camping El Greco

• Lozen afvalwater

F

FrankyM

1 weken geleden

Dit is een schone en nette camping met een bar/restaurant dat open is op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De staanplaatsen zijn redelijk groot en bieden voldoende ruimte om te ontspannen naast onze camper. De toegang tot sommige staanplaatsen is wat krap vanwege bomen en hagen. De douches zijn warm en schoon, maar de douchedeuren kunnen wel een opknapbeurt gebruiken. Twee nachten vooraf geboekt voor minder dan 60 euro, inclusief 10A stroomaansluiting. Wij denken dat dit beter is dan de andere campings in deze plaats.

I

Irmi240

1 weken geleden

Er zijn zowel positieve als negatieve punten te noemen over deze camping. Positief is de prachtige ligging aan de rivier. Negatief is helaas de hoge prijs: vandaag (februari) betaalde ik €39 voor één persoon met een kleine auto en zonder elektriciteit. Dat is veel, zeker omdat de sanitaire voorzieningen worden gerenoveerd en alleen de oude, verouderde toiletten open zijn. Helaas moet ik ook melden dat er geen internet is. ...

Goede voorzieningen, vriendelijk personeel, uitstekend restaurant op het terrein. Bushalte (lijn 72) naar Toledo is op korte loopafstand.

Ronda el Olivar de los Pozos

45004, Toledo, Spanje